zaras-frontCafé-Restaurant Zaras
Griekenland wordt jaarlijks door miljoenen vakantiegangers uitverkoren als bestemming om te genieten van een welverdiende rust, gecombineerd met genieten van al het goede dat dit mooie land biedt.

Hier verenigen zich op harmonische wijze een uitstekende keuken en de hartelijkheid en gastvrijheid van de Grieken.

Keukenhof
Het voorjaar op z’n mooist! Een ongekende rijkdom aan bloemenpracht in eindeloze variaties geplant, afgewisseld met fraaie kunstobjecten.

Keukenhof is uniek, wereldberoemd en al vele jaren één van de meest populaire bestemmingen in Nederland. En miljoenen keren gefotografeerd, meer dan waar dan ook.

Behind the Beach Bike Rentals
Behind the Beach Bike Rentals heet u hartelijk welkom in Zandvoort aan Zee. Wat denkt u van een fietstochtje door de duinen richting Noordwijk, IJmuiden, Vogelenzang, Overveen of Haarlem?
De Bode
De Bode is de sfeervolste “woonwinkel” van Zandvoort en omstreken en is gelegen aan de Kerkstraat in het centrum van de badplaats.
take5aanzee-01Take Five aan Zee
Take Five aan Zee is een uniek jaarrond strandpaviljoen, gelegen op het zuidstrand van Zandvoort.

Het gebouw met rondom glazen puien en het terras bieden een prachtig uitzicht over zee.

Het Zandvoorts Museum
Het Zandvoorts Museum richt zich bij de programmering van tentoonstellingen op vormen van hedendaagse kunst en cultuurhistorische thema’s voor een divers publiek.

Daarnaast is het museum een podium voor jonge en actuele kunst uit Zandvoort. Per jaar programmeert het museum ongeveer zes tot acht tentoonstellingen.

Circus Zandvoort
Circus Zandvoort
 werd in maart 1991 geopend. Sindsdien heeft het al vaak voor gespreksstof gezorgd. Het amusementsgebouw is een in het oog springend architectonisch ontwerp van de architect Sjoerd Soeters.

Zandvoort heeft er behalve een amusementscentrum ook een bijzonder gebouw bij.

Villetta-bb-zonnemaire-zeelandVilletta – Bed & Breakfast
Naast Zandvoort is ook Zeeland natuurlijk leuk om eens een kijkje te nemen. Daar, in het pittoreske Zonnemaire hebben we een absolute aanrader voor u.

We zijn er zelf geweest en het is absoluut top!